hoşgeldiniz gifleri fbml kodları-www.fbmlkodarsiv.tr.gg

Reklam

MCTR - Reklam Tag

The Swapper

Yazar Unknown 5 Ağustos 2015 Çarşamba 0 yorum


The Swapper
Swapper is a bulmaca platform video oyunu için Microsoft Windows , Mac OS X ve Linux . Bu gelişmiş 
ve Facepalm Oyunları, küçük tarafından yayımlanan bağımsız merkezli şirket Helsinki , Finlandiya. [ 2 ] Eğri Studios sonra oyunu taşıdık
 , Sony ve Nintendo 2014 yılında platformlarda. [ 3 ] Bu da bilim kurgu temalı başlık, oyuncu kontrolleri Bir kadın çöpçü terk edilmiş
 bir araştırma istasyonu gemiye mahsur, ve onları bu klonlar arasında kendi bilinçlerini geçiş kendilerini klonları oluşturmak için olanak sağlayan bir garip cihaz keşfeder.
 Oyuncunun çeşitli bulmacaları çözmek ve istasyonun araştırmacıların kaderi hakkında bilgi edinmek için bu yeteneğini kullanır.
Swapper oyunun görsel stil ve atmosfer, bulmaca kalitesini ve zaten iyi kurulmuş oyun mekanik üzerinde yenilik oyunun yeteneğini öven yorumcular, kritik bir coşku ile 30 Mayıs 2013 tarihinde serbest bırakıldı.


Oyun mantığımız gayet basit aslında. 2 boyutlu bir platform-puzzle oyunu Swapper ve zaman zaman Oddworld ve Portal tadı veren bir yapım. Bu uzay üssünde sağ kalmış iki kişiden biri olan ana karakterimizin elindeki silahın adı da bizzat Swapper ve kendisinin çok acayip güçleri var: silahı elinde tutanın klonlarını yaratabilme ve doğrulttuğunuz kişiyle RUH DEĞİŞTİREBİLME. Temel olarak zaten kendi kopyalarınız arasında geçiş yapabildiğinzi için ruh değiştirebilme olarak görülmese de böyle bir işlevi var bu silahın. Onu da oyunun içinde sağda solda bulacağınız kayıt defterlerinden okumayı ihmal etmeyin. Oyunun sonuna varmak için koca bir uzay üssünde yer alan güneş kürelerini toplamak nihai amacımız. 124 kürenin hepsini toplamazlık etmeyin sakın, her ne kadar oyun hepsini toplamadan da ilerleniyormuş izlenimi verse de son odadaki konsolu aktif edemeyince fellik fellik küre aramaya başlıyorsunuz benden söylemesi.
Değerlendirme: Oyunu Oynar Oynamaz Yazmaya Başladım Gayet güzel bir oyun oluş. Yapanların ellerine sağlık.



Hiç yorum yok:

Reklam

>