hoşgeldiniz gifleri fbml kodları-www.fbmlkodarsiv.tr.gg

Reklam

MCTR - Reklam Tag

Wolfteam

Yazar Unknown 7 Ağustos 2015 Cuma 0 yorum


Çoğu kişinin bildiği gibi wolf team gençlerin eylence kaynağı haline geldi .Oyunda 2 gurup var 1. kurtlar vs 2.insanlar savaş....

2009 yılında çıkışını yapan Wolfteam kısa zaman içerisinde beklendiğinden daha fazla oyuncu kitlesi yakalamıştı. İki ırkı (İnsan ve Mutasyon Kurt) ve farklı oyun modları ile tüm oyun severlerin gözdesi olmayı başaran Wolfteam’in oyun modlarında olan farklılıkları gelin yakından bir mercek altına alalım ve oyun modlarını farklılaştıran olay nedir her birlikte öğrenelim.




Geldik modlara :

Oyun modlarıİşgal, Yıkım, s2 Yıkım, Ölüm Oyunu, Ölüm Oyunu C, Kurt Versus Kurt, Uyku modu, Ex İşgal, Bıçak modu, Sniper modu, Ağır silah modu,  Kurt avı,Kurt avı C, Tabanca modu ve Kurt İşgali modu ile bol çeşitli oyun modlarına sahip bir oyun.
İşgal moduWolfteam İşgal modunda haritanın belirli mesafelerde bulunan üsleri oyuncuların ele geçirmeleri sonucu kazanılan bir oyun modudur. Belirli bir zaman içerisinde en çok üssü ele geçirmeniz gerekmektedir.
Yıkım moduYıkım modunda öldürülen oyuncular tekrardan oyuna dahil olamaz yıkım modu 3 kazanma, 6 kazanma ve 9 kazanma olarak oyun odasını kuran oyuncu tarafından belirlenir kırmızı takım oyunun belirli kısımlarına (b1, b2) bomba kurarak oyunu kazanabilir. Mavi takım ise kurulan bombayı imha ederek ya da tüm kırmızı takım oyuncularını bomba kurulmadan önce öldürerek kazanabilirler.
S2 Yıkım moduS2 Yıkım modunda mavi takım oyuncuları kurt olarak oynar kırmızı takım oyuncuları ise insan olarak oynarlar. Kırmızı takım oyuncuları tüm kurt olan mavi takım oyuncularını öldürerek oyunu kazanabilirler ya da oyundaki belirli bölgelere (b1, b2) bomba kurarak bombanın patlayacağı zamana kadar mavi takım kurtlarının bombayı imha etmelerini engelleyerek kazanabilirler. Mavi takım oyuncuları ise oyunu kazanmak için tüm kırmızı takım oyuncularını yok etmeleri gerekmektedir.
Ölüm OyunuOyunun en çok oynanılan modudur. Oyunda klasik FPS oyunlarında olduğu gibi oyun odasını kuran yönetici oyuncunun seçtiği sayı kadar oyuncu katlederek kazanılabilen bir oyun modudur. Ölüm oyunu modunda dilerseniz kurt adama dönüşebilir dilersenizde insan olarak silahlarınızla savaşabilirsiniz.
Ölüm Oyunu Cİnsana karşı insan oynanan bir oyun modudur. Klasik FPS oyunları modları gibidir oyun odasını kuran yöneticinin seçmiş olduğu sayı kadar oyuncu katlederek oyun kazanılır.
Kurt Versus KurtKurt adama karşı kurt adam olarak oynanan bir oyun modudur oyunda sevilen oyun modlarından birtanesidir. Oyun odasını kuran yönetici oyuncu tarafından seçilen kurt adam öldürme sayısına göre kurt adam katlederek kazanılabilen bir oyun modudur.
Uyku moduUyku modunda ölen oyuncuyu tekrardan canlandırabilirsiniz. Tüm oyuncuları öldürerek oyunu kazanabilirsiniz. Uyku modunda dilerseniz insan olarak dilersenizde Kurt adam olarak oynayabilirsiniz.
Uyku Modu CUyku C modu sadece insana karşı insan oynanabilen bir moddur. Rakip takımın tüm oyuncularını katlederek kazanılabilen bir oyun modudur.
Bıçak ModuBıçak modu genellikle küçük haritalarda oynanılan bir moddur. Kurt adamları barındırmayan bu modda sadece insan olarak savaşabilirsiniz. Taramalı silah, tabanca vesaire teçhizatları kullanmayıp bıçak bıçağa oynanılan bir oyun modudur. Oyun odasını kuran yönetici oyuncu tarafından seçilen oyuncu öldürme sayısı kadar oyuncu bıçaklayarak kazanılan bir oyun modudur.
Sniper ModuSniper modu büyük haritalarda oynanan bir oyun modudur. Bıçak modunda olduğu gibi bu modda Kurt adamları barındırmıyor. Bu modda sadace insan olarak taramalı silah kullanma şansınız yoktur. Elinize uzun menzilli Sniper silahlarını alarak oyun odasının kurucu oyuncusu tarafından seçilen oyuncu öldürme sayısınca oyuncuyu katlederek kazanabileceğiniz bir oyun modudur.
Ağır Silah ModuAğır silah modu büyük haritalarda oynanan bir oyun modudur. Bu moddada kurt olma seçeneği yoktur. Bu modda hafif makinalı silahlar ile savaşma imkanınız yoktur. Bazuka tipi silahlar ile savaşılan zevkli bir oyun modudur. Bu oyun modundada oyun odası kurucu oyuncusu seçtiği öldürme sayısı kadar oyuncuyu öldürerek modu başarı ile tamamlayabilirsiniz.



Wolfteam’in hikâyesine göre, insan ömrünü uzatmak için yapılan çalışmalarda bazı kişilerin kurt DNA’sına benzeyen bir genetik yapıya sahip oldukları ve bu sebeple her ne kadar gelişmiş fiziksel özelliklere sahip olsalar da hayatlarının kısa olduğu tespit edilmiştir. Bunu önlemek için Epoxyn adı verilen bir ilaç üretilse de, kötü niyetli kişiler bu ilacın tam tersi etkisini göstererek, kişiyi bir kurt adama dönüştüren Anti-Epoxyn’i Fransız ordusuna satmıştırlar. Zaman içerisinde 2. Yabancı lejyon adında bir kurt ordusu kuran Fransızlar, bu askerlerin bir noktadan sonra kontrol edilemez olduklarını fark ettiklerinde ise oldukça geç kalınmıştır. Bu noktadan sonra Fransız ordusu, kendi yarattığı kâbusu bitirebilmek için var gücüyle savaşını sürdürmektedir.

Hiç yorum yok:

Reklam

>