hoşgeldiniz gifleri fbml kodları-www.fbmlkodarsiv.tr.gg

Reklam

MCTR - Reklam Tag

Agar.io

Yazar Unknown 7 Ağustos 2015 Cuma 0 yorum



Bugün sizler için bir tarayacı tabanlı bir oyun olan agar.io‘nun incelemesini gerçekleştireceğiz. Aslına bakarsanız oyun çok basit ama bağımlılık yapan türden. Bu nedenle biraz da oyunu tanıtmak gibi olacak. oyun basit ama dediğim gibi bağımlı yapıyo ilk gördüğünüzde beyenmeye bilirsiiz benim gibi sonra oynayınca bağımlı oluyosunuz .hemen yazımıza başlayalım.


 agar.io nedir ? Kim Yapmıştır ?

agar.io aslına bakarsanız dünya çapındaki büyük platformlardan 4chan forumlarından bir kulanıcının yaptığı bir oyun. Aynı kişinin benzer oyunları var. Oyunda amaç çok basit. İlk oyuna başlarken bir giriş sayfası var. Buradan kendinize bir nick ve server belirliyorsunuz.oyunu yapan kişi 17 yaşında bir Brezilyalı adı nı tanıtmak istemeyen soru sorduğumuzda kısa cevaplar veren birisi.




Oyundaki haritada yener ve rakiplerin yanı sıra yeşil ve sabit alanlar var. Bunları testere olarak
adlandırabiliriz. Bunlara çarptığımız taktirde bölünüyoruz. Yine aynı şekilde diğer oyuncular bölünüyor. Dolayısıyla iyi bir taktik parçası olabiliyor.küçük büyük parçalara bölünüyorsunuz testerelere biri yem atarsa testere gittikçe büyüyor ve ikiye ayrlılıyor ve patlıyosunuz.
[reklam]

 agar.io Nasıl Büyürüm

Oyuna ilk başladığınızda biraz zorlanacaksınızdır. ilk başladığınızda fare hareketleride zorlar sizi ama alışıyorsunuz.Ancak daha sonra alışıyorsunuz. Çünkü oyun içinde bir temel mantık var. Ufakken yani 0-250 arasında ike hızlıca etraftaki yemleri yiyerek 250 üstüne çıkmaya çalışmalısnız. Çünkü bu noktada hızınız ve haraket kabiliyetiniz yüksektir.


250-500 arasındaki değerde ise artık diğer rakipleri yemeye yönelmelisiniz. Bunun için farklı taktikler kullanılabilir. Oyunun sınırlarını kullanmak işe yarayabilir. Köşelerde sıkışan acemileri toplamak gerçekten iyi bir taktik. Diğer yandan da etrafta büyümek için bölünenler olacatır. bu bölünen kişilerin ufak parçalarını avlayarak daha hızlı büyüyebilirsiniz.

siz daha çok büyüdükçe biraz daha fazla yem kaybedersiniz onun için zorla bölünürsünüz.
500-2500 arasında ise artık sizin de bölünmeniz gerekecek. space tuşu ile bölünebilirsiniz. Bundaki amaç sizde hızlı olan oyuncuları yakalamaktır. Yakınlarına gelince sizden kaçacaklardır ancak bölünerek bir parçanızı fırlatabilirsiniz ve bu sayede yakalayabilirsiniz.

agar.io Değerlendirme

agar.io ilk bakışta çok basit gözüken ama aşırı derecede bağımlılık yağan ve kendi içinde bir taktiği olan bir oyun olarak sizleri bekliyor. agar.io bir strateji oyunudur.Eğer boş zamanlarınızı öldürmek istiyorsanız bir bakmalısınız. Ancak unutmayın ki başlayınca kolay kolay bırakamayacaksınız.aslında agar.io da türk server i yoktu ama türklerin çok oynaması sebebiyle türk server i açıldı.Yabancı serverlerde oynarken büyük balon olan türkler size W atabiliyor.

Ağar.io takım: eğer ağar da takım olmak istiyorsanız karşımızdakine W atın kabul ederse W atar etmezse atmaz ama bizim Agar da özel BKY Takımımıza Katılmak istiyorsanız Facebook ta gurubumuza katilin ve kendinize bir nick seçin ve gelin oynayalım 

Hiç yorum yok:

Reklam

>