hoşgeldiniz gifleri fbml kodları-www.fbmlkodarsiv.tr.gg

Reklam

MCTR - Reklam Tag

Clash Of Clans

Yazar Unknown 12 Ağustos 2015 Çarşamba 0 yorum


Clash of clans fazla güncelleme aldığından oyun oynanmıcak hale getirebilir çünkü güncelleme gelince güncellemeden oynuyamıyosunuz kötü tarafı bu olmuş.oyun çok bağımlılık yapan türden strateji oyunu.İlk öncellikle köy binanızı mutlaka köyün ortasında tutun, eğer düşman köy binanızı yıkarsa direkt olarak savaşı kazanır ve kupa kaybedersiniz. Benim burdaki size önerim köyünüzü kurarken kurlumunu köy binası merkezli tutun ve etrafını surlar ile çerçeveleyin. Ardından savunma binalarınıda bunun etrafına kurun. Bu sayede savaşı ve kupalarınızı kaybetme şansınız düşecektir. Size örnek olarak aşağıdaki ekran görüntüsünde kendi köyümün dizilimini göstermek istiyorum. Köyünüzü kurarken benimkine benzer bir sistem yapabilirsiniz.
Köy binanızın eğer seviyesi yüksek değilse illa ki birşeyler surların arkasında kalacaktır. İksir ve altın depolarını surların içinde bırakmaya çalışın. Bu sayede düşman askerlerinin bunları yağmalaması biraz daha zor olacaktır.Ben taşlarımla işçi binası yapmıştım ve deneyimim arttıkça iyi ki yapmışım dedim. Çünkü seviyeniz ilerledikçe 2 işçi yetersiz kalıyor. Bu yüzden yeşil taşlarınız ile 3. işçiyi almanız çok mantıklı.Her strateji oyunun ana kuralı olan hammadde önemi burda da geçerli. İksir ve altın üreticilerinin seviyelerini yükseltmek öncelikli hedefiniz olsun ama bunu yaparken savunma binalarınızı da boşlamayın, aksi taktirde biriktirdiğiniz tüm iksir ve altınlar kolayca yağmalanabilir.



Hepsi iyi, fakat zayıf noktaları var. Genelde eğer klan arkadaşınıza destek atıyorsanız daha çok okçu ve kılıçlı atın çünkü diğer askerler savunmada pek başarılı olamayacaktır. Saldırı yaparken eğer oyunun başındaysanız balonlarla çokça galibiyet alabilirsiniz. Hava savunmasına dikkat edin. Aksi taktirde kolayca balonlarınız yok olabilir. Saldırı yaparken öncelik olarak devleri çıkartın ve hemen ardından sur patlatıcıları, bu sayede düşman savunma birimleri devlere ateş ederken duvar yıkıcılarınız kolayca surları yıkabilirler. İncelemenin devamında her askerin nasıl kullanacağını açıklayacağım.Devler olabilir çünkü onların dayanılıklığı artıkça diğer askerlerinizin işi kolaylaşacaktır. Eğer düşman surları çok güçlüyse duvar yıkıcıları da geliştirebilirsiniz. Her askeri ganstronomide geliştirmek sizin işinize çok yarayacaktır.


Barbar: Herhangibi bir binaya saldırlar,öncelikleri yoktur. Saldırlarda sayıları çoksa, iyi iş çıkarabilirler.
Okçu: Surları delmeden uzaktan binaları yıkabilirsiniz, daha çok arkadan yani başka askerleri yolladıktan sonra onları yollayın çünkü canları bir hayli azdır.
Dev: Saldırılarda çokca işinize yarar, ilk olarak bunları kullanın. Dayanıklı oldukları için size savaşı kazandırabilirler. Öncelikleri her zaman savunma binalarıdır.
Duvar Yıkıcı: İlk olarak bunları kullanmayın, devlerin hemen ardından istediğiniz kısmı yıkmak için o kısma yakın yerlerde çıkarın, hepsini bir anda kullanmak yerine parça parça kullanarak surlarla diğer askerlerinizin zaman kaybetmesini engelleyebilirsiniz.
Balon: Kara savunması balonlara karşı etkisizdir.Hava savunmasını yıktıktan sonra kullanabilirsiniz. Çok hızlıca ve öncelikli olarak düşman savunma binalarını yıkar.
Goblinler: Eğer amacınız iksir ve altın almaksa, goblinler işinizi görecektir. Öncelikleri her zaman iksir ve altın depolarıdır.
Şifacı: Savaş sırası askerlerinize destek olarak can basar, bu sayede askerleriniz daha zor ölür. Fakat şifacılar hava savunmasına karşı çok dayanıksızlardır. Kara savunması bunlara karşı etkili değildir. Şifacılar size savaşı kazandırabilir, tabiki doğru kullanabilirseniz 
Sihirbaz: Canları çok azdır, ama çok etkili yıkım yapabilirler ikinci veya üçüncü olarak Büyücüleri savaş alanına çıkarın.
Ejdarha: Çok hızlı şekilde düşmanı yıkabilirsiniz. Fakat ikinci veya üçüncü asker birimi olarak savaş alanına sürün, aksi taktirde hava suvunmasına takılabilir.
P.E.K.K.A: Oyunun en güçlü asker birimidir, fazla canları ve vuruş güçleri sayesinde savaşta size büyük avantaj sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Reklam

>