hoşgeldiniz gifleri fbml kodları-www.fbmlkodarsiv.tr.gg

Reklam

MCTR - Reklam Tag

DarkOrbit

Yazar Unknown 7 Ağustos 2015 Cuma 0 yorum

Darkorbit; tarayıcı tabanlı bir uzay savaşları oyunudur. Oyundaki esas amaç; uzaydaki düşmanlarınızla savaşarak gezegenleri ele geçirmektir.


Bigpoint firması tarafından geliştirilen Darkorbit’in 75 milyonun üzerinde kayıtlı oyuncusu ve Türkçe dahil 28 dil desteği bulunmaktadır.


Oyuna ufak bir starjetle başlayıp dev bir savaş gemisine kadar geliştirebiliyorsunuz. Uzayın sonsuz genişliğinde dostlalarınla ittifak kurarak,düşmanlarını yok etmek için onlardan yardım alabilirsiniz.


Bağlı bulunduğun şirketlerin sana verdiği görevleri yaparak, değerli madenler toplamalısın. Uzay gemini seçip onu geliştirmeli ve tehlikeli uzay savaşlarına her zaman hazır olmalısın.







Oyuna 3 şirketten birini seçerek başlıyorsunuz. Bu şirketler;Mars Mining Operations.


Mars Mining Operations uzayda bulunan enerji hammaddelerini vahşice kazanmaya çalışıyor. Bu şirket için kazanç her şeydir.


Şirketin gibi sen de acımasız mısın? O zaman burada olmalısın! Hedeflerini hep göz önünde bulundur ve uzayın en büyüğü olarak tarihe geç!


Earth Industries Corporation.EİC şirketinin bir pilotu olarak toplumun bir üyesisin. Bu şirket insanlığa çalışmaktadır.


Bu durum sana birçok avantaj sağlar, fakat aynı zamanda şirkete karşı sorumluluğunda artar.

 Takım halinde hareket ederek, uzayın en büyük uzay pilotu olacaksın.Die Venus Resource Unlimited.


VRU, hep adamlarını kollar. Galaksinin korunması ve halkının iyiliği de bu şirket için önemlidir.


Şirketini seçtikten sonra, şirket sana bir gemi veriyor, uzayda hammadde bulup credits karşılığında satabilirsin. Şirket hangarından silah, kalkan vs. ihtiyaçlarını alabilirsin.

Hiç yorum yok:

Reklam

>