hoşgeldiniz gifleri fbml kodları-www.fbmlkodarsiv.tr.gg

Reklam

MCTR - Reklam Tag

Metin 2

Yazar Unknown 7 Ağustos 2015 Cuma 0 yorum

Slm arkadaşlar bugün sizin için Metin 2 yi inceledik.

Ülkemizde en çok oynanan oyunlardan biri olan Metin 2en temelde klasik bir MMORPG oyunudur.  Metin 2 adlı bu oyun Ymir Entertainment Ltd firması tarafından 2005yılında piyasaya sürülmüştür. Oyun ilk başta Kore ve Çingibi Asya ülkelerinde çıkmış olsa da GameForgesayesinde Avrupa'ya ve dolayısı ile Türkiye'ye de gelmiştir.

Oyun GameForge firmasının emekleri sayesinde Türkçe dil desteği ile oynanmaktadır. Kaldı ki şu an için Metin 2'nin kullanıcı sayısının büyük çoğunluğunu Türkler oluşturmaktadır. Metin 2'nin yakaladığı bu başarı Knight (Kınayt) Online'nın yakaladığı başarıyı anımsatıyor. 




Klasik olarak her MMORPG oyununda olduğu gibi Metin 2'de de sınıf sistemi yer alıyor. Her sınıfın kendine özgü avantajları ve dezavantajları bulunuyor. Şu an için Metin 2'de savaşçıninjasura veşaman olmak üzere dört farklı sınıf bulunuyor. Pek tabi yine klasik olarak her MMORPG oyununda yer alan Level sistemi Metin 2'de de bulunuyor. Zaten sınıf, görev ve level sistemi bir MMORPG oyununu MMORPG yapan en önemli özellikler arasında yer almaktadır.

oyun gerçekten ününü hak etmiş

Oyuna ilk başladığınızda karakterinizi oluşturmanızın ardından Metin 2'nin dünyasında yer alanChunjo İmparatorluğuJinno İmparatorluğuShinsoo İmparatorluğu olmak üzere üç imparatorluktan birini seçmeniz gerekiyor. Seçmiş olduğunuz imparatorluğun herhangi bir ekstrası bulunmamakta. Yalnızca seçtiğiniz imparatorluğun üyeleri ile dost olurken diğer imparatorlukların üyeleri ile savaşıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Reklam

>