hoşgeldiniz gifleri fbml kodları-www.fbmlkodarsiv.tr.gg

Reklam

MCTR - Reklam Tag

Minecraft filmi

Yazar Unknown 11 Ağustos 2015 Salı 0 yorum

Oyunların filmlerinin yapılmasına alışık sayılırız. Resident Evil, Silent Hill, Doom derken son dönemde The Last of Us ve Uncharted gibi önemli yapımların filmlerinin çekilecek olması açıkcası bizleri sevindiriyor da diyebiliriz.
Fakat yapımcılar işi biraz abartı noktaya taşıdılar gibi geliyor. Örneğin Angry Birds filminin çekiliyor olması gerçekten şaşılası bir durum. Aynı şeyi Minecraft için de söyleyebiliriz ama en azından filmin Warner Bros.’un ellerinden çıkacak olması ve The LEGO Movie’nin yapımcılarından Roy Lee tarafından prodüksiyonu yapılması bizleri umutlandıran etkenler.

Film hakkında yeni haberler ne yazık ki bulunmuyor ama gelen tek bilgi yapımın büyük bir bütçeye sahip olacağı ve 2018 yılından önce vizyona girmesinin mümkün olmadığı yönünde. Bunun dıında Minecraft’ın sahibi olan Mojang şirketinin Microsoft tarafından birkaç milyar dolarcık ücret karşılığında yutulmak üzere olduğunu da biliyoruz.
Minecraft’ın filmi The LEGO Movie’de olduğu gibi hem gerçek görüntüler hem de animasyonlardan oluşacak. Konusu ise Minecraft hakkında değil, Minecraft dünyasında geçen bir hikayeyi işleyecek. Bu da oldukça mantıklı bir seçim denebilir.

Hiç yorum yok:

Reklam

>