hoşgeldiniz gifleri fbml kodları-www.fbmlkodarsiv.tr.gg

Reklam

MCTR - Reklam Tag

Angry Birds Go

Yazar Unknown 4 Eylül 2015 Cuma 0 yorum


Mobil platforma çıkan puzzle oyunlar çoğu zaman tutmaz ve iyi rakamlar elde edemezdi. Fakat Angry Birds eğlenceli ve sevimli içeriği ile birlikte oyunculara kendini sevdirmeyi başarmıştı ve oyun dünyasında büyük bir başarı sağlamıştı.Angry Birds’ün yapımcısı olan Rovio bulmaca türünden alacağını almış olsa gerek ki, karting oyun türüne yönelmiş durumda şimdi de. Angry Birds Go adı ile çıkmış olan yeni karting oyunumuz da kızgın kuşları yöneterek yarışlarda kendimizi kanıtlamaya çalışıyoruz. Farklı farklı yarış türlerinde rakiplerimizi yenerek altın kazanıyoruz ve aracımızı geliştirebiliyoruz. Zaten belirli bir süre sonra aracımızı zorunlu olarak geliştirmek zorunda kalıyoruz.



İlk önce kırmızı kuş ile başlayan yarış serüvenimiz, oyun içerisinde ilerledikçe farklı karakterlerin elinde hayat buluyor. Her kuşun yorulma seviyesi olduğundan dolayı birkaç yarış sonra diğer kuşları da kullanmamız yine geliştirme gibi zorunlu bırakılıyor. Yarışların türleri oldukça güzel olmasına rağmen, oynanış biraz yavan kalmış durumda. Şu sıralar oynamış olduğum Sonic & All-Stars Racing Transformed karting oyunundaki akıcılığı bu oyunda bulamadım diyebilirim. Araçlar pek fazla gelişmiş olmadığından dolayı drift yaparken oyuncuyu biraz zorlayabiliyor.

Oyun içerisindeki yarış modları beşe ayrılıyor: Klasik yarış, zamana karşı yarış, meyve yarışı, düello yarışı ve şampiyon yarışı. Klasik mod içerisinde normal bildiğimiz bir yarışı yaparken, zaman karşı yarış modunda biraz daha zorlanarak yarışı vaktinde bitirmeye uğraşıyoruz. Meyve yarışı modunda yolumuza çıkan meyveleri parçalayarak puanımızı kazanıyoruz ve yarış sonunda puanların toplamına göre yıldız elde ediyoruz. Düello yarışındaysa bir kişiye karşı kozlarımızı paylaşıyoruz ve son olarak şampiyonluk yarışında bir kızgın kuşu yenerek onu yarış klübümüze dahil ediyoruz.



Hiç yorum yok:

Reklam

>