hoşgeldiniz gifleri fbml kodları-www.fbmlkodarsiv.tr.gg

Reklam

MCTR - Reklam Tag

Batman Arkham City

Yazar Unknown 6 Ağustos 2015 Perşembe 0 yorum

 Batman Arkham CityBatman: Arkham City, 18 Ekim 2011 yapımlı Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Aksiyon Macera türünde Video oyunu. DC Comics'in süper kahramanı Batman Arkham Asylum'un devamı niteliğinde bir oyun.Oyun PlayStation 3, Xbox 360 ve Microsoft Windows. İçin Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından piyasaya sürüldü 2009 Spike Video Oyun Ödülleri sırasında resmen ilan edilmiş ve konsollar için piyasaya sürülmüştür. Oyun Kuzey Amerika'da 18 Kasım 2011 tarihinde piyasaya çıkmış Microsoft Windovs sürümü ise 22 Kasım 2011 tarihinde piyasaya sürülmüştür. A Wii U sürümü ise 2012 yılında çıkması planlanmıştır. oyunun diğer iOS yan ürünü Batman: Arkham City Lockdown NetherRealm Studios tarafından geliştirilip 7 Aralık 2011 tarihinde iPhoneuygulaması için çıkartıldı.Oyun tecrübeli Çizgi roman yazarı Paul Dini tarafından senaryolaştırıldı. oyunda her zaman ki gibi Batman dünyasının Azılı suçluları ile mücadele etmemiz gerekiyor bunlar Joker başta olmak üzere Two-Face,Penguin,Mr.Freeze Riddler'a kadar Farklı düşmanlar mevcut Ayrı zamanda Bane,Cat Woman gibi tarafı kesin olarak bilinmeyen karakterler mevcut'tur.İyiler Batman (Bruce Wayne) Alfred J. Pennyworth Robin (Tim Drake) Nightwing (Dick Grayson) Lucius Fox (Sadece Adı Geçmekte) Jack Ryder (TV Spikeri) Catwoman (İyi-Kötü kesin değil) Vicki Vale (TV Sunucusu) Quincy Sharp (Gotham Başkanı) Aaron Cash (Arkham Asylum görevlisi) Sağlık görevlileri,Rehineler ve polisler Siyasi Mahkûmlar Azrael(Jean Paul-Valley) Komiser Jim GordonKötüler Joker Harleen Quinzel Victor Zsasz Riddler (Edward Nigma) Solomon Grundy Two-Face (Harvey Dent) Penguin (Oswald Cobblepot) Hammer Ve Sickle (Lietunenants-Abramovicis) TITAN'lar Thugs Ra's





Bir Kahraman Küllerinden DoğuyorBatman: Arkham Origins, ilk iki Arkham oyununun öncesine giderek Batman’in ikinci yılını anlatıyor. Batman’in nasıl Batman olduğunu değil, nasıl diğer oyunlarında olduğu gibi bilge bir kişiliğe büründüğünü görüyoruz. Oyunun başında Batman’in diğer önceki oyunlardan çok daha farklı bir kişiliğe sahip olduğunu çok rahat anlıyorsunuz. Arkham Origins’te olaylara soğukkanlılıkla yaklaşan Batman’den eser yok. Bu seferki Batman’imiz oldukça hırslı ve agresif.
Oyunun hikayesi ise oldukça enteresan. Black Mask başımızı 50 milyon dolar değerinde bir ödül koyuyor ve peşimizden de sekiz adet suikastçı yolluyor. Batman olarak Black Mask’i durdurmaya çalışırken aynı zamanda suikastçılarımızla da dövüşmek zorunda kalıyoruz. Bizim düşmanlara değil de düşmanların ayağımıza gelmeleri açısından senaryo ilginç olmuş. Ancak oyunun yarısından sonra bu olay örgüsü devam etmiyor. Hikayede yaşayacağınız sürprizler doğrultusunda gidişat da değişiyor. Bazı açılardan hikaye güzel yöne doğru kaysa da suikastçı olaylarını sevenler ufak da olsa hayal kırıklığını uğrayabilirler.




Hiç yorum yok:

Reklam

>